maandag 30 april 2012

Low carb pindarotsjes ijsbonbon

Voor al de low carb mensen onder jullie.
Of gewoon als lekker tussendoortje, welke bodybuilder eet er nu geen pindakaas ;)

Wat gaat er in?


1 el. Pindakaas (met stukjes noot, lekkah)
2 el. melk (of water)
1 scoop proteinepoeder (choco)
1 el. cacao poeder (naar smaak)
zoetstof naar smaak

Simpel en snel.

Pindakaas eventueel wat smelten in de magnetron (30 sec) en de eiwitpoeder, cacao en zoetstof er door heen mengen.
Vervolgens verdelen in een ijsblokjeshouder of andere kleine vormpjes en een paar uur in de vriezer.


Voor gebruik even 5 minuutjes op kamertemperatuur en laat het smelten op je tong!

Voedingswaarde voor het totale recept:
Cal: 220
 E. 28
Kh. 5
 V. 9,5



Geen opmerkingen:

Een reactie posten